Det er ikke dyrt at sikre uerstattelige data

Dobbelte datacentre igennem SkyBackup

Data bliver sikkert gemt på to forskellige lokationer

Men det koster at lade være…

Der kan fortælles et utal af virkelige historier, som får enhver virksomhedsejer til at se skrækscenariet for sig…

Historier om brand, vandskade, tyveri, hackerangreb, harddiske eller servere, der ganske simpelt går ned. Meget kan man forsikre sig imod, men datatab kan man ikke forsikre sig imod uden en effektiv backup-løsning. Mange danske virksomheders computere får ikke foretaget backup. Mange gør det ikke, før man selv har prøvet at miste vigtige og ofte uerstattelige data. For rigtig mange virksomheder har det betydet lukning, når deres data er gået tabt. I visse tilfælde kan det godt lade sig gøre at genskabe tabte data, men ofte vil det være bekosteligt afhængig af skadens omfang.

Undgå tab af uerstattelige data, billigt og nemt! Vælger du SkyBackUp, er du sikker på, at der bliver passet effektivt på dine og din virksomheds data. Der bliver altid lavet en dobbelt backup, som er sikret ved dels at befinde sig fysisk på 2 forskellige locations, dels at begge er sikret mod strømsvigt, så alle data med 100%’s sikkerhed altid bliver kopieret. Det betyder også, at du altid kan genskabe eventuelle tabte data alle døgnets 24 timer, hele året rundt.

Hos SkyBackup er der hele tiden styr på, om alt er OK. Hver gang der er opdateringer, eller der er foretaget backup, får du en meddelelse om status, så du er helt sikker på, at dine data er gemt. Ikke nok med det. Systemet giver dig mulighed for at genskabe filer, gemt f. eks. for 1 år siden. Det betyder, at enkelte filer, som i mellemtiden kan være overskrevet eller på anden måde er blevet slettet, kan genskabes. Du vil opdage, at programmet er meget let både at installere og at bruge. Når først det er installeret og konfigureret som du ønsker det, behøver du ikke at tænke på det mere. Det foregår 100% automatisk. Du betaler kun for lige netop den mængde data, som dit firma har brug for skal sikres med back-up.

Du kan se her hvad det koster at få taget sikker backup.