Online backup til Mac

Online backup til Mac – Har du en sikker online backup til din Mac-computer. Ja, sandsynligvis bruger du Apples egen iCloud til formålet. Det er nemt og bekvemt og koster kun et fast, lavt abonnement hver måned. Men bliver Mac’en hacket, så du f.eks. ikke kan tilgå dine filer på maskinen, kan hackerne også spærre adgangen til din iCloud-konto. Så står du pludselig helt uden backup, selvom du troede, dine billeder og vigtige dokumenter var godt beskyttet.

Moderne hackere bliver frækkere og frækkere og mere og mere udspekulerede. Således er højeste mode inden for hacking, at kapre kontrollen med dokumenter, billeder og andre uvurderlige filer på folks Mac-computer og forlange en løsesum for dem.

Hackerne er tilmed så snedige, at de går ind og blokerer for adgangen til de online tjenester, der kører automatisk på computeren – som f.eks. din automatiske backup af billeder og dokumenter til Apple iCloud, OneDrive, Dropbox eller hvad du nu ellers bruger af den slags tjenester.

Automatikken er hackernes bagdør til din online backup

online backup til macDet er surt, for det betyder samtidig, at du ikke alene mister adgangen til data på Mac’en, men også til de sikkerhedskopier, du har liggende af dem.

Det er muligt, fordi tjenesterne er sat sådan op, at du ikke skal spekulere på dem i hverdagen. Når først du har angivet adgangskoden, kører tjenesten helt automatisk og sørger for, at dine ting altid er sikkerhedskopieret.

Det er ganske behageligt, når der er fred og ingen fare. Men hvis først hackerne får kontrollen over din Mac-computer, bliver bekvemmeligheden hurtigt meget ubehagelig. For da adgangskoden jo er gemt på maskinen, er det nemt for hackerne at logge ind på tjenesten med din normale adgangskode og ændre den til én, som det kun er dem, der kender!

Vælg en mere sikker løsning til din Mac

Skal du undgå den slags ubehageligheder, skal du vælge en backupløsning, der anvender forskellige adgange til henholdsvis sikkerhedskopiering og tilgang til de sikkerhedskopierede filer. Herved er det kun adgangen til at lægge nye sikkerhedskopier op, som hackerne kan ændre. Adgangen og adgangskoden til dine dyrebare billeder og vigtige dokumenter, er der kun dig der kender. De to hænger nemlig ikke sammen.

Derved er din sikkerhedskopi fysisk og digitalt adskilt fra nettet og din Mac-computer. Derfor kan filerne i sikkerhedskopien ikke falde i skurkenes hænder, hvis de har held til at hacke din Mac. Skulle din Mac-computer blive hacket, kan du bare geninstallere den og hente en frisk kopi af dine billeder, dokumenter og andre vigtige filer via den adgang til din sikkerhedskopi, som det kun er dig der kender.

SkyBackup – lige så nem med iCloud

Med en backup-løsning fra SkyBackup kører sikkerhedskopieringen lige så automatiseret, som du er vant til med Apple iCloud. Du installerer bare det særlige backup-program, du kan hente fra vores server og sætter det op med brugernavn og adgangskode.

Derefter vælger du hvilke mapper på din Mac-computer, du vil have sikkerhedskopieret, samt hvornår og hvor tit du vil sikkerhedskopiere. Fremover klarer programmet sikkerhedskopieringen, uden at du behøver at tænke over det. På den måde får du en sikker online backup af Mac.

Får du brug for sikkerhedskopien, logger du på Skybackup med en anden adgangskode – enten med et separat program eller via dit browserprogram. Her kan du så genskabe sikkerhedskopien eller hente en kopi af filerne med et par klik med musen. Det sidste kan også bruges til at dele en kopi af filerne med andre, uden at du behøver at lægge filerne ud på f.eks. Dropbox, OneDrive eller andre mindre sikre online lagertjenester.

Få en sikker online backup til Mac-computer

Vil du høre mere om vores sikre online backup til Mac, så kontakt os allerede i dag. Du kan også bestille adgang til vores tjeneste online og prøve Skybackup gratis og helt uforpligtende i 30 dage. Det gælder i øvrigt ikke kun online backup til Mac men også til online backup på andre devices.