Datasikkerhed

SkyBackup går ikke på kompromis når det gælder sikkerheden af jeres data. Der bliver taget backup på to geografisk seperate datacentre, på redundante servere med redundant lagersystem.

Begge datacentre er udstyret med  aflåste serverskabe, tyverialarm, 3 niveauer af fysisk adgangskontrol, kameraovervågning, nødbatterier, dobbelte køleanlæg, dieselgeneratorer,  og dobbelte Gigabit internetforbindelser.

Inden dine filer sendes til SkyBackup, krypteres de på din egen computer med en 256 bit AES krypteringsnøgle, som kun du kender. De krypterede filer sendes til SkyBackup via en krypteret SSL-tunnel, så filerne er krypteret dobbelt under overførslen.

Bemærk at det kun er dig som har krypteringsnøglen og derved er den eneste som kan læse de krypterede filer. Derfor er det vigtigt at du passer godt på krypteringsnøglen og opbevarer denne et sikkert sted, så du kan genfinde denne, hvis det skulle blive nødvendigt. Uden krypteringsnøglen er der ingen mulighed for at hente dine krypterede filer hos SkyBackup!

Du kan selv vælge hvor lang tid dine sikkerhedskopier skal opbevares. Som standard gemmer SkyBackup programmet til 7 dage. Dette kan du frit ændre helt op til 1 år, hvilket svarer til 365 versioner af de filer som ændres dagligt. Vær opmærksom på at desto længere tilbage i tiden arkivet skal gemme dine data, desto mere lagerplads vil der blive brugt til dette.