Backup fra A til Å

Her finder du en oversigt over en lang række artikler og services som du kan få her på siden.

Online backup til erhverv – Er din virksomheds data sikker? Vil en enkelt lille hacker kunne lægge hele jeres netværk ned i ugevis… Højst sandsynligt ja! Hos Skybackup har vi specialiseret os i at skabe sikker online backup til erhverv. Det er ikke gratis at få en ordentlig online backup til erhverv, men det kan være katastrofalt for din virksomhed, når du bliver hacket og udsat for ransomware af en af de kriminelle digitale netværk.

Online backup til fotos – Skal du sikre dine fotos online – så kan du ligge dem i alle mulige online services som dropbox og drive og hvad det ellers hedder. Men det er der stort set ingen sikkerhed i. Hvis du er interesseret i en sikker online backup til fotos, så skal du klikke på det indledende link, der netop hedder “Online backup til fotos”.

Online backup til Mac – Er du en af de mange Mac brugere, så kan du rent faktisk også sikre dig her. Vi sidestiller online backup til Mac med online backup til andre computere. Du kan læse mere om online backup til Mac her.

Online backup til servere – En del IT folk tror, at når de selv har kontrol over serverne, så har de også kontrol over adgangen til deres data. Det er langt fra rigtigt. Når servere bliver angrebet af hackere og systemer bliver låst gennem ransomware, så er det for sent at trække stikket til omverdenen. Skaden er sket. Om det er en medarbejder, der ubevidst har klikket på et forkert link eller noget helt andet, så er du på herrens mark, hvis du ikke har en sikker online backup til servere.

Online backup til små virksomheder – Det er ikke kun online backup til de store erhverv, der er vigtig. Online backup til små virksomheder er også utrolig vigtig, og størstedelen af de virksomheder, der har været angrebet af ransomware hackere, de har faktisk ikke overlevet processen. Derfor er online backup til små virksomheder helt essentielt. Klik på det indledende link: “Online backup til små virksomheder” for at læse mere.