Online backup til erhverv

Online backup til erhverv har aldrig været vigtigere end det er i dag. For de fleste firmaer er bygget på data, som medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder er afhængige af på en eller anden måde. Derfor er det ekstra vigtigt, at vælge en online backupløsning, der adskiller de sikkerhedskopierede data fra internettet – både fysisk og digitalt.

I dag er der ingen virksomheder, der fungerer uden deres data. For alle oplysninger er gemt digitalt lige fra regnskab over varelager og til kundeoplysninger. Mistes data eller adgangen til dem, går firmaet i stå og oftest vil det medføre store økonomiske tab i form af spildte arbejdstimer og manglende omsætning.

Det ved hackerne og derfor går de målrettet efter at få adgang til virksomhedernes data, så de man blive i stand til at spærre for adgangen eller tage dem som gidsler i et digitalt bortførelsesdrama. Derved lammes firmaet totalt og det vil være nemt for hackerne, at få ledelsen til at hoste op med en stor løsesum for de livsvigtige data, de er kommet i besiddelse af.

Er jeres nuværende online backupløsning så sikker, som I tror?

online backup til erhvervVirksomhedernes modtræk er at sørge for ordentlige sikkerhedskopier – gerne i form af en online tjeneste, hvor sikkerhedskopien rent fysisk gemmes på en server i skyen. Derved er de sikkerhedskopierede data fysisk adskilt fra firmaets lokalnetværk og – tror mange – uden for hackernes rækkevidde.

Men mange af disse online backupløsninger anvender en løsning, der benytter den samme adgang både til sikkerhedskopiering og gendannelse. Det er nemt og praktisk og kan let sættes op, så alt kører automatisk. Så behøver man kun spekulere på løsningen de få gange, hvor der er brug for at genskabe data.

Hvad de færreste er klar over, er, at denne form for løsning er særdeles sårbar over for de mere udspekulerede hackere, netop fordi man bruger den samme adgang til både at sikkerhedskopiere og gendanne data med – en løsning hvor brugernavn og adgangskode til tjenesten, oftest ligger gemt i indstillingerne for backup-programmet.

Det gør det ekstra nemt for hackerne at logge sig på tjenesten, ændre adgangskoden og samtidig give dem mulighed for at tilgå og slette de værdifulde sikkerhedskopier. Så selv om backuppen er fysisk adskilt fra lokalnetværket og de maskiner, der er tilsluttet dette, er det nemt for hackerne også at tage sikkerhedskopierne som gidsler i deres afpresningsforsøg. Der er mange, der er kommet til os og spurgt os om et ordentlig online backup til erhverv – og ja vi kan levere sikker online backup til erhverv hos Skybackup – men når skaden er sket – så er der ikke meget at gøre! Kom til os og få en deal inden hackerne har lagt dit system ned.

Skybackup – den sikre online backup til erhverv

Skal du sove roligt om natten som erhvervsleder, it-chef eller sikkerhedsansvarlig i virksomheden, skal du finde en backupløsning, der både digitalt og fysisk adskiller jeres sikkerhedskopier fra internettet og bryder kæden mellem backup og gendannelse.

Sådan en løsning er Skybackup. Her foregår sikkerhedskopiering og gendannelse som to adskilte processer. Så selv om sikkerhedskopieringen sættes op på samme måde, som du er vandt til fra andre backup-løsninger, kræver gendannelse af data, at du logger på en anden tjeneste.

Derved virker sikkerhedskopieringen kun én vej. Så skulle hackerne opsnappe adgangen til denne, betyder det ikke, at de får adgang til jeres data.

Derved kan I blot trække på skuldrene af hackernes krav om løsesum, løse den sikkerhedsbrist hackerne har udnyttet, reinstallere de hackede computere eller servere og genskabe data sikkert og lige så nemt, som med andre konkurrerende tjenester.

Start på en mere sikker backupløsning allerede i dag

Vil du teste hvor nemt og gnidningsløst, Skybackup kan erstatte jeres eksisterende backup-løsning i virksomheden, har du mulighed for at afprøve Skybackup gratis i 30 dage!

Så kan du ved selvsyn konstatere, hvor enkelt Skybackup er at sætte op, og hvilke muligheder systemet giver jeres virksomhed for en mere sikker og gennemtænkt backupløsning.

Kontakt os allerede i dag og kom hackerne i forkøbet!